-
Pagrindinis
-
JUODOJI
-
DIAN HONG (AUKSINĖ SRAIGĖ) juodoji arbata (200 g.)
DIAN HONG (AUKSINĖ SRAIGĖ) juodoji arbata (200 g.)
- Arbatos rūšis: Juodoji arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2027 09 04
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Kartono dėžutė
- Svoris: 200 gramų
DIAN HONG (AUKSINĖ SRAIGĖ) - Iš kitų raudojųjų (Europoje juodųjų) kiniškų arbatų ši išsiskiria savo sudėtimi – joje daug pūkuotų pumpurėlių, kurie po fermentacijos įgauna auksinį atspalvį, ir suteikia arbatai aromatingumo bei saldumo. Ji pradėta gaminti Junanio provincijoje tik XX amžiaus pradžioje. Pavadinimas „Dian Hong“ verčiamas taip: Dian – vietovė Junanio provincijoje, o Hong – „raudona“, t.y. nurodo arbatos rūšį. Kartais ši arbata gali būti vadinama tiesiog Junanio juodąją arba Junanio raudonąja. Daye - arbatmedžio veislė. Skinami lapeliai - tips, vytinami, džiovinami vėjyje, vėliau kepinant. Laikomi susukti šiltai, kol oksiduojasi iki pageidaujamo aromato.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.
| PRISTATYMAS: |
| PRISTATYMO TERMINAS: |
2 - 4 darbo dienos |
Arbatos rūšis: Juodoji arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2027 09 04
Stilius: Biri..
Arbatos rūšis: Juodoji arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2027 06 21
Stilius: Biri..
Pavadinimas: Plieninė Matė arbatos bombilė
Ilgis: 15.5 cm
Pakuotė: PP maišelis
..
Pavadinimas: Plieninės valgymo lazdelės
Ilgis: 23.5 cm
Svoris: 17 gramų
Pakuotė: PP maišeli..