-
Pagrindinis
-
BALTOJI
-
ANJI (AN JI BAI CHA) baltoji arbata (200 g.)
ANJI (AN JI BAI CHA) baltoji arbata (200 g.)
- Arbatos rūšis: Baltoji arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2026 11 01
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Svoris: 200 gramų
ANJI (AN JI BAI CHA) - Ypatingai švelni pavasarinė baltoji arbata. Skinamas pumpuras ir 1-2 ilgi siauri lapeliai. Saldus citrusinių vaisių ir vaismedžių žiedų kvapas. Šioje arbatoje amino rūgščių dukart daugiau nei kitose, todėl ypač gerai mažina stresą.Balandžio 02 skinta arbata: pumpuras ir 1-2 lapeliai. Arbatmedis nefrito spalvos lapeliais atrastas 1982 m, nors apie jį legendos sklandė tūkstantį metų. Neplačiai paplitęs, retas. Skynimo laikotarpis - 30 dienų pavasarį, vėliau lapeliai tampa žali.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių)
arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.
Arbatos rūšis: Baltoji arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2026 11 01
Stilius: Biri..