Ripe Pu-Erh (PIN CHA / 2008 m.) arbata (100 g.)

Prekės kodas: 0481

Turimas kiekis: 1

  • Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Popierinė pakuotė
  • Svoris: 100 gramų
1788 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Lida Tea House Co., Ltd
PIN CHA - Ypatingai stipriai presuota Pu-Erh arbata iš Yannano provincijos, Kinijoje. Arbatos žaliava pagaminta 2008 metais, kas leidžia visapusiškai pasimėgauti arbatos gėrimu. Užpilo spalva ryškios, gintaro spalvos, be priemaišų. Kvapas gaivus, jaučiamos medaus natos. Skonis tvirtas, išbaigtas, be galo saldus. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Ripe Pu-Erh'as gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pu-Erh'as greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: Neribojama Stilius..
1788
Rašyti
Skambinti