Ripe Pu-Erh (LAN TING CHUN / 2014 m.) arbata (100 g.)

Prekės kodas: 0484

Turimas kiekis: 3

  • Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Popierinė pakuotė
  • Svoris: 100 gramų
1174 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Lida Tea House Co., Ltd
LAN TING CHUN - Vidutinio presavimo Pu-Erh arbatos "lizdas". Vienas geriausių 2014 metais pagamintų "lizdų" vertinant kainos ir kokybės santykį. Užpilas tamsios gintaro, rudos spalvos. Kvapas malonus ir sodrus. Skonis labai saldus, šildantis. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: Neribojama Stilius..
1174
Rašyti
Skambinti