XIAO FA - Serija gaminama nuo 1975 metų. Pradinis produktas buvo skirtas išskirtinai Prancūzijos rinkai. Šios juodosios (Ripe) Pu-Erh arbatos gamybos procese naudojamas išskirtinai Dali Cangshan šaltinio vanduo ir rinktiniai Yannan'o Pu-Erh arbatmedžio lapai. Šiai dienai, dėl išskirtinio skonio ir kokybės, Xiao Fa serija, yra viena žinomiausių ir geriausiai arbatos specialistų vertinamų, juodojo Pu-Erh'o arbatos serijų. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.
Tea Spirit Rising from Tuocha
Xiaguan arbatos gamykla (puikiai atpažystama iš gervės logotipo, kuris puošią visus jos produktus) įsikūrusi Xiaguan apskrityje, netoli senojo Dali miesto ir tarp Pu-Erh arbatos ekspertų ir megėjų vertinama kaip, aukščiausios kokybės, žaliojojo (Raw) Pu-Erho gamintoja. Šis Yunnano regionas pasižymi išskirtiniu (šiltu ir drėgnu) klimatu, švariu vandeniu ir aukštomis kalnų viršukalnėmis, kas, žinoma, padeda užtikrinti aukščiausią gaminamų arbatų kokybę. Žinomiausia ir labiausiai vertinama Xiaguan „Tuocha“ serija (būdingos dubenėlio formos, arbatos „lizdelis“). „Tuocha“ pirmą kartą buvo pagaminta Xiaguane 1902 metais, o pati Xiaguan arbatos gamykla oficialiai įkurta 1941 metais. Šiai dienai, tai antras pagal dydį Pu-Erh arbatos gamintojas pasaulyje. Per daugiau nei 70-ies metų, savo veiklos istoriją, Xiaguan tapo plačiai žinoma kaip gaivaus ir tuo pačiu stipraus, bei labai dinamiško skonio, žaliojo Pu-Erho gamintoja. Jų arbatos yra labai vertinamos, Pu-Erh kolekcininkų, ypač Guangdžou mieste, bei Taivane.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.