-
Pagrindinis
-
PU-ERH KLASIKA
-
Ripe Pu-Erh (Menghai Classic: LAO CHA TOU / 2014 m.) arbata (100 g.)
Ripe Pu-Erh (Menghai Classic: LAO CHA TOU / 2014 m.) arbata (100 g.)
- Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: Neribojama
- Stilius: Presuota arbata
- Pakuotė: Popierinė pakuotė / Kartono dėžutė
- Svoris: 100 gramų
DAYI LAO CHA TOU („Senas arbatos grynuolis“) - Tai tikras grynuolis Pu-Erh arbatos mėgėjams ir vertintojams. Skonis tiesiog įspūdingas ir be galo sodrus. Tyras MENGHAI aromatas, išliekantis ir naujai atsiskleidžiantis su kiekvienu užpylimu. Skonis saldus, su aiškiai jaučiamu medaus po skoniu. Dayi Lao Cha Tou gaminama tik iš geriausių Cha Tou (Fermentacijos metu, į kamuoliukus sulipusiu arbatos lapelių) kamuoliuku, juos kruopščiai atrenkant ir veliau presuojant. Lao Cha Tou serija gaminama nuo 2006 m. ir jau spėjo užkariauti Pu-Erh arbatos vertintojų širdis.
Tea From the Top of the World
Menghai (TAETEA) arbatos gamykla buvo įkurta 1940 metais ir yra įsikūrusi Menghai apskrityje, Xishuangbanna prefektūroje, Yunnano provincijoje, Kinijoje. Šiai dienai, tai garsiausias pasaulio Pu-Erh gamintojas pasaulyje ir su tuo sutinka tiek garsiausi pasaulio Pu-Erh arbatos ekspertai, tiek Pu-Erh arbatos megėjai. TAETEA gamyklos specializacija – juodoji (Ripe) Pu-Erh arbata, kuri pelnytai vadinama Ripe Pu-Erh arbatos etalonu. Dėl plataus žinomumo, bei pačių aukščiausių kokybės standartų, TAETEA produktai dažnai klastojami, todėl nuo 2006 metų pradėta naudoti kiekvieno produkto apsauga – holograma. Menghai (TAETEA) - tai geriausia, ką galima rasti Pu-Erh arbatų pasaulyje.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: Neribojama
Stilius..