Raw Pu-Erh (Tu Lin Classic: 1985 / 2010 m.) arbata (125 g.)

Prekės kodas: 0569

Turimas kiekis: 14

  • Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Kartono dėžutė / Popierinė pakuotė
  • Svoris: 125 gramai
2836 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Yunnan Tulin Tea Industry Co., Ltd
1985 - Tikras aukso grynuolis žaliojo (Raw) Pu-Erh'o vertintojams. Pagamintas 2010 metais, tad išties jau puikiai subrendęs. Lapai panašūs į juodo (Ripe) Pu-Erh'o, skonis brandus ir išbaigtas. Geriausias pasirinkimas tiems, kurie vertina ilgai išlaikytą, subrendusią Raw Pu-Erh arbatą. ŽALIASIS (Raw) – tai puero medžių lapelių arbata, dažniausiai presuota, kurios gamybos metu atliekama minimali lapelių oksidacija ir paliekami gyvi kai kurie enzimai, kas leidžia arbatai lėtai bręsti per ilgą laiko tarpą, jei jos savininkas norės ją brandinti. Jaunas žalias pueras – tai žalsvai gelsvo atspalvio lapeliai (kuo geresnis, tuo daugiau šviesiai auksaspalvių pumpurėlių), stipriai tonizuojanti ir gan stipraus skonio arbata. Brandinant ją keletą metų, jos skonis švelnėja, saldėja ir gilėja, o palaikius ilgiau nei 15 metų galite turėti „lao šen puerą“ – seną žalią puerą, kurio spalva bus kaip juodojo puero, o skonis – panašus į juodąjį, tačiau gilesnis ir kompleksiškesnis. Žaliasis pueras gali būti ir birus, ir presuotas įvairiomis formomis, tačiau presuotas labiau tinka ilgalaikiam brandinimui.

  RISE OF THE PHOENIX

Yunnan Tulin Tea Industry Co., Ltd - Vienas žinomiausių Pu-Erh gamintojų. Įmonė įsikūrusi Nanjiano apygardoje, Dali rajone, Jananio provincijoje. Gamyklos arbatos plantacijos driekiasi Ulyanshan kalnų, šiaurinės dalies, šlaituose. Kompanijos logotipas - žalias Ulyanshan kalnų atvaizdas, apsuptas dviejų Feniksų. 2008 m. įmonė gavo sertifikatą, patvirtinantį ekologišką savo produktų statusą. Tad nuo to laiko, arbatos gamybai naudojamos tik ekologiškos žaliavos, auginamos nenaudojant cheminių trąšų. Tulin specializuojasi išskirtinai presuoto Pu-Erh'o gamyboje, o tokios jos serijos kaip 852 ar T868 jau tapo klasika ir plačiai vertinamos Pu-Erh arbatos žinovų.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: Neribojama Stilius..
2836
Rašyti
Skambinti