DIAN HONG juodoji arbata CITRINOJE su CHRIZANTEMOS ŽIEDU (250 g.)

Prekės kodas: 0141

Turimas kiekis: 8

  • Arbatos rūšis: Juodoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2026 04 08
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Svoris: 250 gramų
2677 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Lida Tea House Co., Ltd
DIAN HONG juodoji arbata CITRINOJE su CHRIZANTEMOS ŽIEDU - Nepakartojamai gilus DIAN HONG juodosios arbatos skonis su užburiančiu CITRINOS aromatu ir CHRIZANTEMOS ŽIEDU. DIAN HONG - Iš kitų raudojųjų (Europoje juodųjų) kiniškų arbatų ši išsiskiria savo sudėtimi – joje daug pūkuotų pumpurėlių, kurie po fermentacijos įgauna auksinį atspalvį, ir suteikia arbatai aromatingumo bei saldumo. Ji pradėta gaminti Junanio provincijoje tik XX amžiaus pradžioje. Pavadinimas „Dian Hong“ verčiamas taip: Dian – vietovė Junanio provincijoje, o Hong – „raudona“, t.y. nurodo arbatos rūšį. Kartais ši arbata gali būti vadinama tiesiog Junanio juodąją arba Junanio raudonąja. Daye - arbatmedžio veislė. Skinami lapeliai - tips, vytinami, džiovinami vėjyje, vėliau kepinant. Laikomi susukti šiltai, kol oksiduojasi iki pageidaujamo aromato.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Juodoji arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: 2026 04 08 Stiliu..
2677
Rašyti
Skambinti