FENG PAI / GOLDEN LION HEAD / AUKSINĖ LIŪTO GALVA - Visomis prasmėmis išskirtinė Dian Hong raudonoji arbata iš Fengqing regiono Kinijoje. Sausos arbatos aromatas - šiltas, šviesus, iš karto intriguojantis, su užuominomis džiovintų vaisių ir..., kad ir kaip keistai tai skambėtų, saulėje džiovintų pomidorų. Užplikius, aromatas atskleidžia šiltais ir saldžiais kepinių aromatais. Arbatos skonis sodrus, bet nepereinantis į kartumą. Kaip ir visų Kiniškų raudonųjų (Europoje - juodųjų) arbatų skonis švelnus bei labai saldus. DIAN HONG - Iš kitų juodųjų kiniškų arbatų ši išsiskiria savo sudėtimi – joje daug pūkuotų pumpurėlių, kurie po fermentacijos įgauna auksinį atspalvį, ir suteikia arbatai aromatingumo bei saldumo. Ji pradėta gaminti Junanio provincijoje tik XX amžiaus pradžioje. Pavadinimas „Dian Hong“ verčiamas taip: Dian – vietovė Junanio provincijoje, o Hong – „raudona“, t.y. nurodo arbatos rūšį. Kartais ši arbata gali būti vadinama tiesiog Junanio juodąją arba Junanio raudonąja. Daye - arbatmedžio veislė. Skinami lapeliai - tips, vytinami, džiovinami vėjyje, vėliau kepinant. Laikomi susukti šiltai, kol oksiduojasi iki pageidaujamo aromato.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.