-
Pagrindinis
-
JUODOJI
-
AN HUA (QIAN LIANG CHA / 2015 m.) juodoji arbata
AN HUA (QIAN LIANG CHA / 2015 m.) juodoji arbata
- Arbatos rūšis: Juodoji arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: Neribojama
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Svoris: 30/50/100/250 gramų
AN HUA (QIAN LIANG CHA) - Tai klasikinė Hunano provincijos An Hua juodoji arbata su specifiniu saldžių džiovintų vaisių aromatu. Arbatos lūžyje apstu vadinamųjų „auksinių gėlių“, kas įrodo jos aukštą kokybę. Arbatos skonis saldžiai aštrus, su ąžuolo lapų, džiovintų vaisių ir cinamono poskoniu.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.
Arbatos rūšis: Juodoji arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: Neribojama
Stilius: Biri..