HYUNMICHA - Tai geriausios žaliosios arbatos iš Pietų Korėjos - WOOJEON (50 %) ir skrudintų ryžių (50 %) mišinys. Iš netaisyklingai susisukusių, tamsiai žalių, plonų arbatos lapelių ir skrudintų ryžių gaunamas šviesiai žalias užpilas. Skonyje vyrauja Pietų Korėjos žaliosioms arbatoms būdingas saldumas ir skrudinti žemės riešutai.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.