SHOU MEI - Arbata turtinga vanilės ir bambuko natomis, puikiai tinka kiekvienai dienai. Skonis išreikštas žymiai ryškiau, negu kitose baltose arbatose ir primena Ulong arbatų išpuoselėtai minkštą medaus skonio atspalvį. Aromatas – gėlių, vaisių, saldus ir kvapnus, o sauso lapo aromatas panašus į sukritusią, nuvytusią žolę. Poskonis ilgas, šviežias, salstelėja vaisiais. Arbata - švelniai gelstelėjusio persiko spalvos, gali būti beveik permatoma, gali priminti šviežią medų arba gintarą.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių)
arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.