DIAN HONG (AUKSINĖ SRAIGĖ) PREMIUM juodoji arbata

Kinija

Prekės kodas: 0011

Turimas kiekis: 8

  • Arbatos rūšis: Juodoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2026 04 01
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Svoris: 30/50/100/250 gramų
532 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
DIAN HONG (AUKSINĖ SRAIGĖ) PREMIUM juodoji arbata - Iš kitų raudojųjų (Europoje juodųjų) kiniškų arbatų ši išsiskiria savo sudėtimi – joje daug pūkuotų pumpurėlių, kurie po fermentacijos įgauna auksinį atspalvį, ir suteikia arbatai aromatingumo bei saldumo. Ji pradėta gaminti Junanio provincijoje tik XX amžiaus pradžioje. Pavadinimas „Dian Hong“ verčiamas taip: Dian – vietovė Junanio provincijoje, o Hong – „raudona“, t.y. nurodo arbatos rūšį. Kartais ši arbata gali būti vadinama tiesiog Junanio juodąją arba Junanio raudonąja. Daye - arbatmedžio veislė. Skinami lapeliai - tips, vytinami, džiovinami vėjyje, vėliau kepinant. Laikomi susukti šiltai, kol oksiduojasi iki pageidaujamo aromato. Tai aukščiausios kokybės juodoji arbata. Arbatos lapeliai susukti į mažus rutuliukus, kuriuose yra daug pūkuotų galiukų (tipsų), tad gaunamas auksinis antpilas. Aromatas ir skonis saldus, jaučiama saldi slyvą ir irisai. Poskonije jaučiamas lengvas ąžuolo tonas.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Juodoji arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: 2026 04 01 Stiliu..
Nuo 532
Rašyti
Skambinti