Ripe Pu-Erh (Haiwan Classic: MAVIN IMPERIAL / 2013 m.) arbata (100 g.)

Prekės kodas: 0560

Turimas kiekis: 2

  • Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Kartono dėžutė / Popierinė pakuotė
  • Svoris: 100 gramų
2771 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Haiwan Tea Industry Co. Ltd
MAVIN IMPERIAL - Stipriai presuota, aukščiausios kokybės, Ripe Pu-Erh arbatos plyta. Šio Pu-Erh'o gamybai naudoti tik GONG TING klasės arbatmedžio lapai. GONG TING, tai aukščiausios kokybės, rinktiniai, maži arbatos lapeliai, kurie ir suteikia šiai arbatai nepakartojama gintaro atspalvį. Arbatos skonis bei kvapas išties sudėtingas, nors ir su atpažystama, kvapnia medienos nata ir užburiančiu džiovintų žolelių skoniu. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.

  Chinese Ancient Raw Leaf Tea

Anning Haiwan Tea Co, Ltd - Palyginti jaunas Pu-Erh arbatos gamintojas, įkurtas 1999 metais vieno iš Menghai (TAETAE) buvusių vadovų p. Zou Bingliang ir p. Lu Guoling. Ir nors tai jaunas gamintojas, bet jau dabar patenka į žinomiausių ir labiausiai vertinamų Pu-Erh arbatos gamintojų trejetuką, dėl išskirtinai aukštos, gamybai naudojamu žaliavų, kokybės. Gamyklos žaliavų plantacijos driekiasi Yushou kalno papėdėje, Menghai apskrityje, subtropinėje plynaukštėje, kur arbatmedžiai auginami jau daugiau nei 800 metų.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: Neribojama Stilius..
2771
Rašyti
Skambinti