Ripe Pu-Erh (Haiwan Classic: LAO SHU QIAO MU / 2010 m.) arbata (250 g.)

NAUJIENOS

Prekės kodas: 1092

Turimas kiekis: 6

  • Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Kartono dėžutė
  • Svoris: 250 gramų
4732 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Haiwan Tea Industry Co. Ltd
LAO SHU QIAO MU - Aukščiausios kokybės, ypatingai reta Haivano juodojo Pu-Erh'o plyta. Puiki, mažos - vidutinės fermentacijos arbata, kuri jau subrendo tiek, kad prarastu šviežiai fermentuotai Pu-Erh arbatai budingą skonį. Tirštas arbatos užpilas bei stiprus Menghai būdingas skonis suteikia šiai arbatai tobulą skonį, kurį tikrai tinkamai įvertins juodojo Pu-Erh'o mėgėjai! JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.

  Chinese Ancient Raw Leaf Tea

Anning Haiwan Tea Co, Ltd - Palyginti jaunas Pu-Erh arbatos gamintojas, įkurtas 1999 metais vieno iš Menghai (TAETAE) buvusių vadovų p. Zou Bingliang ir p. Lu Guoling. Ir nors tai jaunas gamintojas, bet jau dabar patenka į žinomiausių ir labiausiai vertinamų Pu-Erh arbatos gamintojų trejetuką, dėl išskirtinai aukštos, gamybai naudojamu žaliavų, kokybės. Gamyklos žaliavų plantacijos driekiasi Yushou kalno papėdėje, Menghai apskrityje, subtropinėje plynaukštėje, kur arbatmedžiai auginami jau daugiau nei 800 metų.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: Neribojama Stilius: Presu..
4732
Rašyti
Skambinti