9978 - Tai vyriausio, Haiwan Anning fermentacijos skyriaus vadovo, p. Lu Guo Ling kūrinys, kuris įmonėje dirba nuo pat jos įkūrimo 1999 m., o Pu-Erh industrijoje dirba jau daugiau nei 60 metų, o savo karjerą pradėjo TAETEA gamykloje, kur daugiau nei 30 metų buvo atsakingas už Pu-Erh fermentacijos procesą bei receptūrų kūrimą. 9978 - tai rinktiniai, vidutinio dydžio, jauni arbatos lapeliai iš Haiwan'o plantacijų. Daugybė auksinių tips'ų užtikrina švelnų, vidutinio stiptumo, aukso spalvos, begalo skanu arbatos gėrimą. Ir nors tai labai jaunas Pu-Erh blynas, dėl savo išskirtinės kokybės, jis tinkamas tiek mėgautis dabar, tiek saugojimui, mat visų originalių jubiliejinių Pu-Erh arbatų kainos sparčiai auga. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.
Chinese Ancient Raw Leaf Tea
Anning Haiwan Tea Co, Ltd - Palyginti jaunas Pu-Erh arbatos gamintojas, įkurtas 1999 metais vieno iš Menghai (TAETAE) buvusių vadovų p. Zou Bingliang ir p. Lu Guoling. Ir nors tai jaunas gamintojas, bet jau dabar patenka į žinomiausių ir labiausiai vertinamų Pu-Erh arbatos gamintojų trejetuką, dėl išskirtinai aukštos, gamybai naudojamu žaliavų, kokybės. Gamyklos žaliavų plantacijos driekiasi Yushou kalno papėdėje, Menghai apskrityje, subtropinėje plynaukštėje, kur arbatmedžiai auginami jau daugiau nei 800 metų.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.