Ripe Pu-Erh (GUANGXI LIU PAO / 2018 m.) arbata

Kinija

Prekės kodas: 0430

Turimas kiekis: 2

  • Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Svoris: 30/50/100/250 gramų
301 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
GUANGXI LIU PAO - Tai labai tamsi Ripe Pu-Erh arbata, tradiciškai gaminama Guangdongo provincijoje, Liu Pao kaime. Lapeliai nuo tamsiai rudos iki juodos spalvos, užpilas beveik juodas. LIU PAO pasižymi išraškingu sandaļmedžio kvapu ir saldžiu kakavos pupelių skoniu. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: Neribojama Stilius..
Nuo 301
Rašyti
Skambinti