1. CEYLON OP NUWARA ELIYA juodoji arbata (30 g.) - Arbata surinkta 2100 metrų aukštyje, pietų Šri Lankoje. Arbatos užpilas tamsiai oranžinės, rudos spalvos. Lapeliai ploni, simetriškai susukti. Gerdami rasime švelnų vaisių ir dominuojantį vyšnių skonį.
2. WHITE PEONY (BAI MU DAN) baltoji arbata (15 g.) - Skinama pavasarį, balandžio pradžioje. Jai būdingas salsvas vynuogių, meliono, džiovintų pievos gėlių, grūdų aromatas ypatingai švelni grietinėliška tekstūra. Balandžio pradžioje skinamas vienas pumpuras ir du išsiskleidę lapeliai. Greitai išdžiovinami. Sezono pradžioje yra gana vėsu, todėl lapeliai auga lėčiau, sukaupdami daugiau polifenolių, kurie suteikia arbatai daugiau svarumo. Vėliau skinta arbata turėtų agresyvesnį poskonį,labiau sutrauktų, džiovintų burną.
3. BILUOCHUN žalioji arbata (40 g.) - Garsi žalioji arbata, auginama Tai Hu kalnuose Kinijos Jiangsu provincijoje, taip pat žinoma kaip Pi Lo Chun. Ši arbata pasižymi subtilia išvaizda, vaisiniu skoniu, gėlių aromatu ir ryškiai baltais plaukeliais. Šios arbatos pavadinimas verčiamas kaip „Pavasarinės sraigės“ arba „Pavasario spiralės“, nes arbata sudaryta iš smulkių susuktų lapelių, kuo smulkesnių, tuo kokybiškesnė ir bangesnė arbata. Ši arbata buvo pastebėta ir įvertinta imperatoriaus Kangsi XVII amžiuje. Tuo metu vietiniai ją vadino „Gąsdinančiu aromatu“, dėl jos stipraus šviežio kvapo. Vėliau pavadinimas buvo pakeistas į priimtinesnį imperatoriaus rūmams – „Pavasarinės sraigės“.