ABRIKOSAS - ŠEIVAMEDIS vaisinė arbata (40 g.) - Subalansuoto saldžių abrikosų bei aitraus šeivamedžio uogų skonio vaisinė arbata. Obuoliai, abrikosai, erškėtuogės, ananasai, šeivamedžio uogos, apelsino žievelė, burokėliai, natūralūs kvapai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
SENCHA GERVUOGĖ - JAZMINAS (30 g.) - Pasakiško jazminų kvapo bei gervuogių skonio žalioji Sencha arbata. Žalioji Sencha ir Kinijos jazminaičių arbatos, vyšnių gabaliukai, jazminų žiedai (min. 1.1%), gervuogės (min. 0.7%), avietėmis, raudonieji serbentai, mėlynės, erškėtuogių žievelės, rožių ir bijūnų žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.