1. Ripe Pu-Erh VOLCANO - Saldžių braškių ir gaivios citrinos derininys su juoda Ripe Pu-Erh arbata. Puikus pasirinkimas tiems, kuriems nepatinga Pu-Erh'ą gerti gryna. JUODASIS (Ripe) – dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Juodoji Pu-Erh arbata (min. 71.1 %), citrinos žievelė, melisos lapai, braškės, bijūnų žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
2. MEDAUS KRŪMO arbata VYŠNIOS - KAKAVA - Sultingos rūgščios vyšnios, pasaldintos kvapnios kakavos prieskoniu. Arbatos skonis ir kvapas panašus į medaus. Medaus krūmo arbata pasižymi teigiamą poveikį žmogaus sveikatai turinčiomis savybėmis – joje labai mažai taninų ir visiškai nėra kofeino, todėl tinka ir vaikams. Medaus krūmo arbata (min. 78 %), rūgščiosios vyšnios (min. 9,9 %), rožės, kakavos pupelės, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
3. ROOIBOS arbata RAMUNĖLĖS - AVIETĖ - Gaivių aviečių skonio bei užburiančio ramunėlių aromato ROOI arbata. ROOIBOS arbata visiškai natūrali, aromatinga, sodri, dvelkianti medžiu bei riešutais, salsvo skonio ir gardi. Juodoji ROOIBOS arbata (min. 74,4%), juodieji serbentai, viržių žiedai, ramunių žiedai, džiovintos avietės, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
4. ROOIBOS arbata GVAJAVA - BRAŠKĖ - Saldžios gvajavos bei braškių skonis puikiai derantis su gaivia citrinos nata. ROOIBOS arbata visiškai natūrali, aromatinga, sodri, dvelkianti medžiu bei riešutais, salsvo skonio ir gardi. Juodoji ROOIBOS arbata (min. 84,6%), liofilizuota džiovinta granuliuota gvajava, braškės, bambuko lapai, kaktuso žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
5. ROOIBOS šaltoji arbata PAPAJA - PASIFLORAI - Saldžių tropinių vaisių derinys su užburiancia vanilės nata. ROOIBOS arbata visiškai natūrali, aromatinga, sodri, dvelkianti medžiu bei riešutais, salsvo skonio ir gardi. Žalioji ROOI arbata (min. 88,5%), papajos (min. 5,5%), liofilizuoti granuliuoti pasiflorų vaisiai (min. 1,6%), rugiagėlės, chrizantemų žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
6. MANGO - GOJI šaltoji vaisinė arbata - Rafinuotas saldaus mango ir gaivių citrinžolės natų derinys. Obuoliai, ananasai, mangai (min. 9,4 %), goji uogos, citrinžolė (min. 6,1 %), rožių pumpurai, mėtų lapai, natūralūs kvapai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
7. RAMUNĖLĖS - CITRINA vaisinė arbata - Kvapnių ramunėlių bei gaivios citrinos derinys. Obuoliai, erškėtuogės, burokėliai, citrinos žievelės (min. 4%), ramunėlės, rozmarinai, medetkos žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
8. BRAŠKĖ - CITRINA vaisinė arbata - Puikiai suderintas prinokusių braškių ir gaivios citrinos derinys. Obuoliai, citrinos žievelė, braškės (min. 6,5%), rožių žiedai, spanguolių lapai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.