1. ROOIBOS arbata DATULĖS - FIGOS / FLICKERING FLAMES - saldus medaus skonis bei aromatas, pagardintas datulių, figų ir kadagio natomis. ROOIBOS arbata visiškai natūrali, aromatinga, sodri, dvelkianti medžiu bei riešutais, salsvo skonio ir gardi. Gėrimas stimuliuoja organizmą, gerai malšina troškulį, tonizuoja ir aprūpina naudingais mineralais ir vitaminais. Rooibos arbatoje nėra kofeino ir kitų stimuliuoujančių medžiagų, ją gali gerti bet kokio amžiaus žmonės, taip pat ir vaikai. Teigiama, jog pastoviai geriama rooibos arbata, dėka joje esančių antioksidantų, gali prisidėti prie kraujospūdžio bei cholesterolio kiekio kraujyje sumažinimo. Raudonoji ROOIBOS arbata (52,7 %), obuolys, kadagys, datulės, figos, arbatmedžio žiedai, cinamonas, gvazdikėliai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
2. SLYVOS - CINAMONAS vaisinė arbata - išskirtinis slyvų skonis kartu su cinamonu ir kakavos lukštais, primenančiais slyvų sirupą. Arbatos skonis ir kvapas panašus į medaus. Medaus krūmo arbata pasižymi teigiamą poveikį žmogaus sveikatai turinčiomis savybėmis – joje labai mažai taninų ir visiškai nėra kofeino, todėl tinka ir vaikams. Slyvos, obuoliai, Sencha žalioji arbata, kakavos lukštai, cinamonas, rugiagėlių žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų. Sudėtyje yra kofeino.
3. ANANASAS - PIPIRMĖTĖ / MINT PRALINE vaisinė arbata - Užburiantis ananasų saldumo bei pipirmėčių gaivumo derinys su lengva kakavos nata. Obuoliai, ananasai, kakavos lukštai, kinrožė, pipirmėtė (5,6 %),, rugiagėlių žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
4. SEMOLINA PUDINGAS / SEMOLINA PUDDING vaisinė arbata - subalansuotas saldus vaisių skonis su cinamonu ir pipirais, sušvelnintas grietinėlės ir vanilės natomis, priemantis graikiška semolina pudingą. Obuoliai, ananasai, kakavos lukštai, žalioji SENCHA arbata, cinamonas, kinrožė, raudonieji pipirai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų. Sudėtyje yra kofeino.
5. ARONIJA - ŠEIVAMEDIS / SLEEPING BEAUTY (Eko) vaisinė arbata - saldus obuolių, erškėtuogių ir šeivamedžio uogų skonio derinys su trupučiu kinrožės rūgštumo. Ekologiškos erškėtuogės (31,5 %), ekologiškas obuolys, ekologiška kinrožė, ekologiškos juodosios aronijos, ekologiškos šeivamedžio uogos, ekologiškos apelsinų žievelės, ekologiškos ramunėlės, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
6. ASSAM GINGIA juodoji arbata BANANAS - CINAMONAS / BREAKFAST OF CHAMPIONS - švelnus juodosios arbatos mišinys, primenantis kvapnią, pusryčių avižų košę su bananais ir keptais, cinamonu pagardintais obuoliais. Juodoji arbata (52 %), bananai, obuoliai, skrudinti obuoliai, avižos be glitimo, kakavos lukštai, cinamonas, natūrali kvapioji medžiaga. Gali būti riešutų pėdsakų.
7. MILKY JASMINE ulongo arbata - Užburiantis MALAWI THYOLO bei skrudinto TIEGUANYIN derinys su Jazminų žiedais ir pienio ulongo nata. TIEGUANYIN (SKRUDINTA) ulongo arbata, MALAWI THYOLO ulongo arbata, jazminų žiedai (4,6 %), pieno kvapioji medžiaga (1,5 %). Gali būti riešutų pėdsakų.
8. ASSAM GINGIA juodoji arbata AVIETĖ - GERVUOGĖ / BLACK RASPBERRY - stiprus aviečių skonis kartu su pipirų žirneliais ir baltuoju šokoladu. Juodoji arbata (90 %), raudonieji pipirai (min. 2,7 %), viržių žiedai, avietės (min. 0,8 %), gervuogės, natūrali kvapioji medžiaga. Gali būti riešutų pėdsakų.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.