1. ABRIKOSAS - ŠEIVAMEDIS vaisinė arbata (10 g.) - Subalansuoto saldžių abrikosų bei aitraus šeivamedžio uogų skonio vaisinė arbata. Obuoliai, abrikosai, erškėtuogės, ananasai, šeivamedžio uogos, apelsino žievelė, burokėliai, natūralūs kvapai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
2. ASSAM BORPATRA juodoji arbata VYŠNIOS - GRANATAS (10 g.) - Gardaus kreminio deserto derinys Jūsų puodelyje. Juodoji ASSAM BORPATRA arbata, burokėliai, rūgščiosios vyšnios, rugiagėlių žiedai, granatų žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
3. ASSAM BORPATRA juodoji arbata KVEPENĖ - SLYVOS (10 g.) - Sadžių slyvų skonio, bei nepamirštamo kvapenės kvapo arbata. Juodoji ASSAM BORPATRA arbata, spanguolės, slyvų gabaliukai, kvepenės žiedai, dedešvos žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
4. ROOI arbata CINAMONAS - IMBIERAS (10 g.) - Imbierinio pyrago skonio bei užburiančio cinamono aromato raudonoji ROOI arbata. ROOIBOS arbata visiškai natūrali, aromatinga, sodri, dvelkianti medžiu bei riešutais, salsvo skonio ir gardi. Raudonoji ROOIBOS arbata (min. 65,5 %), imbieras, moliūgai, cinamonas, gvazdikėliai, rugiagėlių žiedai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
5. ABRIKOSAS - KRIAUŠĖ vaisinė arbata (10 g.) - Subalansuoto saldžių abrikosų bei kriaušių skonio vaisinė arbata. Obuoliai, kriaušės, erškėtuogės, abrikosai, persikai, gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, dažinio dygmino žiedai, natūralūs kvapai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
6. ERŠKĖTUOGĖ - CINAMONAS žolelių arbata (10 g.) - Erškėtuogės, cinamonas, pankoliai, gvazdikėliai, kardamono sėklos, čiobreliai, krapų žiedai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
7. ASSAM GINGIA juodoji arbata ŠALTALANKIAI - IMBIERAS (10 g.) - Saldžiarūgščių šaltalankių ir aitraus imbiero skonio bei aromato arbata. Juodoji ASSAM GINGIA arbata, šaltalankių vaisiai (min 13.1 %), imbieras (8.7 %), moliūgai, citrinos žievelė, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
8. TURKIŠKAS OBUOLYS vaisinė arbata (10 g.) - Užburianti, sultingų obuolių bei gaivios citrinžolės skonio vaisinė arbata. Obuoliai (min. 93,6%), citrinžolė, natūralūs kvapai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.