WEI ZUI YAN - reiškia „stipriausią skonį“. Menghai arbatos fabrikas šia Pu-Erh seriją gamina jau nuo 2006 metų. Tai stipriausia TAETEA gaminama Ripe Pu-Erh arbata. Arbatos užpilas tamsiai rudas. Skonis maloniai kartus, kaip kokybiško juodojo šokolado. Poskonyje juntama graikiško riešuto nata. Kvapas begalo intensyvus. Tai, be jokios abejonės, pačios aukščiausios kokybės produktas tikriems Pu-Erh arbatos mėgėjams ir vertintojams. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.
Tea From the Top of the World
Menghai (TAETEA) arbatos gamykla buvo įkurta 1940 metais ir yra įsikūrusi Menghai apskrityje, Xishuangbanna prefektūroje, Yunnano provincijoje, Kinijoje. Šiai dienai, tai garsiausias pasaulio Pu-Erh gamintojas pasaulyje ir su tuo sutinka tiek garsiausi pasaulio Pu-Erh arbatos ekspertai, tiek Pu-Erh arbatos megėjai. TAETEA gamyklos specializacija – juodoji (Ripe) Pu-Erh arbata, kuri pelnytai vadinama Ripe Pu-Erh arbatos etalonu. Dėl plataus žinomumo, bei pačių aukščiausių kokybės standartų, TAETEA produktai dažnai klastojami, todėl nuo 2006 metų pradėta naudoti kiekvieno produkto apsauga – holograma. Menghai (TAETEA) - tai geriausia, ką galima rasti Pu-Erh arbatų pasaulyje.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.