Ripe Pu-Erh (Menghai Classic: DAYI / 2015 m.) arbata (250 g.)

Prekės kodas: 0539

Turimas kiekis: 4

  • Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Popierinė pakuotė
  • Svoris: 250/500 gramų
4177 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Kinija
Gamintojas: Menghai Tea Factory, TAETEA Group
DAYI - 100% originalus, 100% kokybiškas. Menghai (TAETAE) gamyklos etaloninė Raw Pu-Erh arbatos serija gaminama nuo 2008 metų. Arbatos gamybai naudojama tik aukščiausios kokybės arbatžolės. Arbatos užpilas tamsaus gintaro spalvos, gylus. Skonis salsvas su lengvu dūmo aromatu. Paskutiniai plykimai su aiškiai juntamu karamelės aromatu.

  Tea From the Top of the World

Menghai (TAETEA) arbatos gamykla buvo įkurta 1940 metais ir yra įsikūrusi Menghai apskrityje, Xishuangbanna prefektūroje, Yunnano provincijoje, Kinijoje. Šiai dienai, tai garsiausias pasaulio Pu-Erh gamintojas pasaulyje ir su tuo sutinka tiek garsiausi pasaulio Pu-Erh arbatos ekspertai, tiek Pu-Erh arbatos megėjai. TAETEA gamyklos specializacija – juodoji (Ripe) Pu-Erh arbata, kuri pelnytai vadinama Ripe Pu-Erh arbatos etalonu. Dėl plataus žinomumo, bei pačių aukščiausių kokybės standartų, TAETEA produktai dažnai klastojami, todėl nuo 2006 metų pradėta naudoti kiekvieno produkto apsauga – holograma. Menghai (TAETEA) - tai geriausia, ką galima rasti Pu-Erh arbatų pasaulyje.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.

 

 

Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: Neribojama Stilius..
Nuo 4177
Rašyti
Skambinti