TARAGUI +ENERGIA - išskirtinė matė, mat arbatžolės renkamos tik vasaros sezono metu. Todėl ši yerba turi net 30% daugiau mateino, tuo pat metu išsaugodama puiku klasikinį Taragui matės skonį. Taragui - populiariausia yerba matė arbata Argentinoje, gaminama nuo 1924-ųjų. Žodis Taragui, kilęs iš Gvaranių kalbos, reiškiantis Corrientes provinciją, šiaurės rytų Argentinoje kur ir gaminamas ši arbata. Taragui, tai nevalyta yerba, pasižyminti intensyviu skoniu ir aromatu. Taragui Argenoje - klasika - Alimentos Argentinos, una elección natural. Populiarumą ši arbata pelnė tuo, kad greitina medžiagų apykaitą, joje beveik nėra kalorijų. Matėje yra į kofeiną panašios medžiagos mateino, bet jo poveikis kitoks negu kofeino. Mateinas mažina kraujospūdį, gerina miegą, stimuliuoja centrinę nervų sistemą, suteikia energijos. Prie mateino nepriprantama. Matė arbatoje yra vitaminų C, B1 ir B2, reikalingų mineralų: fosforo, geležies, kalcio ir daugiau nei 20 amino rūgščių, teigiamai veikiančių žmogaus organizmą. Nevalyta yerba mate 99,83 %, natūralios kvapiosios medžiagos (mangų), natūralios kvapiosios medžiagos (apelsinų), natūralios kvapiosios medžiagos (pasifloros vaisių).
Arbatos puodeliui paruošti reikės 1 – 3 arbatinių šaukštelių arbatžolių. Užpilti šaltu vandeniu ir po 10 - 20 sekundžių jį nupilti. Po to matę užplikykite virintu, 70 – 90°C vandeniu ir palaikyti 3 – 5 min., kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą. Plikykite tiek kartų, kol arbata nepraranda savo skonio. Vasarą šaltos arbatos mėgėjai matę arbatą geria šaltą.