-
Pagrindinis
-
IŠSKIRTINĖS
-
TAMARYOKUCHA (Eko) žalioji arbata
TAMARYOKUCHA (Eko) žalioji arbata
- Arbatos rūšis: Žalioji arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2026 11 01
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Eko sertifikatas: CZ-BIO-001
- Svoris: 30/50/100/250 gramų
TAMARYOKUCHA (Eko) - japoniškos arbatos rūšis, gaminama Kinijai būdingu būdu. Arbata garinama, o po to džiovinama karštame ore besisukančioje būgne, taip subtiliai išlenkiant ir suriečiant lapus. Arbata kilusi iš Goto salų, Nagasakio prefektūroje. Arbata šviesiai žalios spalvos, skonis ir aromatas šviežio, dar šilto pieno.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.
Arbatos rūšis: Žalioji arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2026 11 01
Stilius: Biri..