-
Pagrindinis
-
IŠSKIRTINĖS
-
NEPAL SHANGRILA juodoji arbata
NEPAL SHANGRILA juodoji arbata
- Arbatos rūšis: Juodoji arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2026 04 16
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Svoris: 30/50/100/250 gramų
NEPAL SHANGRILA - Juodoji arbata iš Himalajų papėdės, Ilam geriono, Nepale. Žaliai rudi lapai suteikia užpilui ochros spalvą. Skonis išskirtinis, kiek sunkus, primena rožių pumpurų ir tabako lapų aromatą.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.
Arbatos rūšis: Juodoji arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2026 04 16
Stiliu..