-
Pagrindinis
-
IŠSKIRTINĖS
-
MEDAUS KRŪMO arbata ŠALTALANKIAI - MĖTA
MEDAUS KRŪMO arbata ŠALTALANKIAI - MĖTA
- Arbatos rūšis: Medaus krūmo arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2026 11 02
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Svoris: 30/50/100/250 gramų
MEDAUS KRŪMO arbata su ŠALTALANKIŲ ŽIEDAIS - MĖTA - Maloniai saldaus šaltalankių žiedų, bei gaiviu mėtų skonio arbata su saldžiais medaus tonais. Arbatos skonis ir kvapas panašus į medaus. Medaus krūmo arbata pasižymi teigiamą poveikį žmogaus sveikatai turinčiomis savybėmis – joje labai mažai taninų ir visiškai nėra kofeino, todėl tinka ir vaikams. Be to, patartina gerti žmonėms, turintiems virškinimo ar širdies sutrikimų. Taip pat šioje arbatoje yra ir priešuždegiminį poveikį turinčių ir nuo virusų saugančių flavonoidų, kurie skatina šlapimo išsiskyrimą, medžiagų, reguliuojančių mėnesinių ciklą, mažinančių cholesterolio kiekį kraujyje. Arbatos gamybai naudojami lapeliai, koteliai ir žiedai. Nupjautas augalas susmulkinamas, fermentuojamas ir džiovinamas. Medaus krūmo arbata (min. 74,4 %), šaltalankių žiedai, mėta, tūbė. Be pridėtinių kvapų. Gali būti riešutų pėdsakų.
Vienam arbatos puodeliui paruošti reikės ~ 2 gramų (arbatinis šaukštelis) medaus krūmo arbatžolių, kurias reikia užplikykite virintu, 95 - 100°C vandeniu ir palaikyti 7 – 10 min. Kuo ilgiau laikysite, tuo sodresnio, išraiškingesnio skonio ir aromato bus jūsų arbata. Galima paskaninti medumi, balinti pienu. Jei norite dar išraiškingesnio skonio, arbatžoles galite pavirti ~ 20 min.
Arbatos rūšis: Medaus krūmo arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2026 11 02
Stilius:..