-
Pagrindinis
-
IŠSKIRTINĖS
-
MEDAUS KRŪMO arbata KRIAUŠĖ - MEDUS
MEDAUS KRŪMO arbata KRIAUŠĖ - MEDUS
- Arbatos rūšis: Medaus krūmo arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2026 06 12
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Svoris: 30/50/100/250 gramų
MEDAUS KRŪMO arbata KRIAUŠĖ - MEDUS - Medaus krūmo arbata su išskirtiniu medaus ir žiedlapių prisilietimu. Arbatos skonis ir kvapas panašus į medaus. Medaus krūmo arbata pasižymi teigiamą poveikį žmogaus sveikatai turinčiomis savybėmis – joje labai mažai taninų ir visiškai nėra kofeino, todėl tinka ir vaikams. Be to, patartina gerti žmonėms, turintiems virškinimo ar širdies sutrikimų. Taip pat šioje arbatoje yra ir priešuždegiminį poveikį turinčių ir nuo virusų saugančių flavonoidų, kurie skatina šlapimo išsiskyrimą, medžiagų, reguliuojančių mėnesinių ciklą, mažinančių cholesterolio kiekį kraujyje. Arbatos gamybai naudojami lapeliai, koteliai ir žiedai. Nupjautas augalas susmulkinamas, fermentuojamas ir džiovinamas. Medaus krūmo arbata (min. 83 %), medaus kvapai (min. 4,1 %), razinos, kriaušės, cinamonas, dagio ir saulėgrąžų žiedlapiai. Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Vienam arbatos puodeliui paruošti reikės ~ 2 gramų (arbatinis šaukštelis) medaus krūmo arbatžolių, kurias reikia užplikykite virintu, 95 - 100°C vandeniu ir palaikyti 7 – 10 min. Kuo ilgiau laikysite, tuo sodresnio, išraiškingesnio skonio ir aromato bus jūsų arbata. Galima paskaninti medumi, balinti pienu. Jei norite dar išraiškingesnio skonio, arbatžoles galite pavirti ~ 20 min.
Arbatos rūšis: Medaus krūmo arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2026 06 12
S..