-
Pagrindinis
-
IŠSKIRTINĖS
-
KURO (Eko) juodoji arbata
KURO (Eko) juodoji arbata
- Arbatos rūšis: Juodoji arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2026 11 02
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Eko sertifikatas: CZ-BIO-001
- Svoris: 30/50/100/250 gramų
Japoniška KURO (Eko) juodoji arbata - Juodosios arbatos (KURO) gamyba pagal japonų standartus yra nepaprasta retenybė. Mūsų siūloma rūšis kilusi iš šeimos ūkio Kagošimos prefektūroje, kur arbatos lapai skinami nuo 1970 metų. Lapeliai šiai arbatai skinami nuo Benifuki veislės arbatmedžio. Dabar sodą prižiūri paskutinės kartos dukra, o tai, kad moteris vadovauja arbatos sodui, Japonijoje yra didelė retenybė. Užpylus tamsiai rudos arbatos lapelius, sukuriamas rudai oranžinis užpilas su miško medaus, kakavos pupelių kvapu ir skoniu bei su švelnia apelsino nata pabaigoje.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.
Arbatos rūšis: Juodoji arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2026 11 02
Stilius: Biri..