AN HUA (LIU BAO 6166) - Ši arbata gaminama Guangxi Zhuang autonominiame regione, šiaurės vakarų Liubao Cangwu apskrities kalnuose. Cangwu apskritis yra tropikų juostoje, kur stipri saulė, aukštos temperatūros (metų vidurkis 21,2 °C), o vidutinis metinis kritulių kiekis siekia net 1500,7 mm. Vystanys lapai susukami, susmulkinami, sudrėkinami, o tuomet brandinami maišuose. LIU BAO arbata gamybos metu garinima, supilama į dideles statines ir palaipsniui garinama, po ko, du mėnesius brandinama. Jos raudona spalva - tiršta, aromate yra unikalus braziliškų riešutų skonis. Tai nėra Pu-Erh, o juodosios arbatos rūšis, turinti 1500 metų istoriją. LIU BAO arbata gaminama pyragėlių, plytų, TOU, mini TOU formos ir palaidų lapų bambuko krepšeliuose formos. Kuo ilgiau ji laikoma, tuo geresnis jos skonis. Ant LIU BAO arbatos lapų labai dažnai galima pamatyti auksinės/geltonos spalvos grybų, vadinamų auksažiedžiais (Eurotium Cristatum), kurie yra geros LIU BAO arbatos kokybės požymis.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.