-
Pagrindinis
-
PU-ERH
-
RIPE (SHU / JUODA)
-
Ripe Pu-Erh (YONG DE / 2013 m.) arbata (100 g.)
Ripe Pu-Erh (YONG DE / 2013 m.) arbata (100 g.)
- Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: Neribojama
- Stilius: Presuota arbata
- Pakuotė: Popierinė pakuotė
- Svoris: 100 gramų
YONG DE - Turtingo ir švelnaus skonio Pu-Erh arbata pagaminta 2010 metais. Arbatos žaliava rinkta nuo Jingmai kalno šlaitų, kas garantuoja puikią arbatos savybę. Arbatos spalva gilios ir švarios gintaro spalvos. Kvapas malonus ir šildantis. Skonis klasikinis, su išreikšta ir ilgai išliekančia saldžia nata. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Ripe Pu-Erh'as gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pu-Erh'as greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: Neribojama
Stilius..