JIN JUN MEI / AUKSINIAI ANTAKIAI / GOLDEN EYEBROW- Daugelio ekspertų vadinama geriausia Kinijos raudonąją (Europoje juodąją) arbata. Ši arbata pasižymi stulbinančia skonių ir aromatų įvairovę. Sausų arbatos lapelių aromatas saldus, vaisinis su užuomina į gilų ir intensyvų jos skonį ir aromatą. Lapelių spalva varijuoja nuo tamsiai rudos iki rausvai auksinės, su kiek pastebimu Bai Hao pūkeliu. Pirmas plikymas stebina gėlių, vaisių ir karamelės kvapo atspalviais. Skonis saldus bei be galo gaivinantis. Antras ir trečias plikymas atskleidžia mango, karamelės, šviežiai maltų pipirų, romo, šviežiai keptos ruginės duonos, medaus ir džiovintų obuolių aromatą. Skonyje pastebimas švelnus rūgštumas.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.