EL FUEGO ENERGIA GUARANA matė

ParagvajusNAUJIENOS

Prekės kodas: 1087

Turimas kiekis: 15

  • Arbatos rūšis: Yerba Mate arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2026 08 24
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Popierinis, plastifikuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Svoris: 30/50/100/250 gramų
098 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Paragvajus
Gamintojas: El Fuego

EL FUEGO ENERGIA GUARANA matė - Didelio potencialo derinys. Itin vertinamas dėl stimuliuojančių savybių, intensyvaus skonio ir aromato bei apdorotas tradiciniu dūmų ir ugnies metodu, Ilex paraguariensis derinamas su jo pusbroliu Ekvadoru Ilex guayusa, kuriame yra iki 4% kofeino!

Stimuliuojamąjį potencialą čia dar labiau sustiprina šiek tiek rūgštus guaranos vaisių skonis. El Fuego gaminamas prestižinėje plantacijoje Itapúa provincijoje, esančioje Paragvajaus pietuose. Ji dulkėta, intensyvi ir karti, jo skonyje ir aromate jaučiamos stiprios dūminės natos. Tai tipiška, labai stimuliuojanti Paragvajaus yerba matė, kuris užkariaus patyrusius matė gėrėjus.

El Fuego gaminamas tradiciniu gamybos būdu, vadinamu barbacuá, kuris susideda iš džiovinimo ugnies ir karštų dūmų liepsnose, o po to brandinamas 2 metus, įgydamas tvirtumo. Kiekvienas yerba matė El Fuego gurkšnis stimuliuoja ir suteikia daug energijos. Yerba mate El Fuego yra natūralaus kofeino šaltinis klasikiniu paragvajietišku stiliumi. Kartaus skonio ir dūminio aromato – vienas stipriausiai stimuliuojančių yerba mate rinkoje!

Be nereikalingų priedų ir dirbtinių skonių. Sudėtyje yra tik natūralių ingredientų. Aukštos kokybės matė tikriems žinovams, vertinantiems puikų skonį ir didelį potencialą. Auginamas prestižinėje plantacijoje Paragvajaus pietuose, gaminamas pagal tradicinį barbacuá metodą – džiovinama naudojant ugnį ir dūmus. Brandinamas 24 mėnesius, patenka tik patys geriausi ir sveikiausi, specialiai atrinkti ilex paraguariensis lapai ir šakelės! Yerba matė (91 %), svaigusis bugienis (5 %), gvaraninė paulinija (guarana) (4 %).


Arbatos puodeliui paruošti reikės 1 – 3 arbatinių šaukštelių arbatžolių. Užpilti šaltu vandeniu ir po 10 - 20 sekundžių jį nupilti. Po to matę užplikykite virintu, 70 – 90°C vandeniu ir palaikyti 3 – 5 min., kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą. Plikykite tiek kartų, kol arbata nepraranda savo skonio. Vasarą šaltos arbatos mėgėjai matę arbatą geria šaltą.
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Arbatos rūšis: Yerba Mate arbata Kokybės klasė: AAAAA+ Geriausia iki: 2026 08 24 Sti..
Nuo 098
Rašyti
Skambinti