CHUN MEE / PRECIOUS EYEBROW - Viena populiariausių žaliųjų arbatų, kuri buvo pradėta gaminti Jiangxi provincijoje, Kinijoje. Išvertus į lietuvių kalbą „chun mee“ – tai „dailieji antakiai“. Arbatos lapeliai lenktos formos, primenančios antakius. Kadaise, tai buvo viena mėgstamiausių arbatos rūšių Kinijoje, daugelio žmonių šioje šalyje tebemėgstama ir šiandien. Ilgi ir smulkūs lenkti nefrito žalumo arbatos lapeliai saldaus aromato, šiek tiek dvelkiantys slyvomis. Arbatos plikinys - sodraus šiek tiek sutraukiančio skonio, su juntamomis dūminėmis natomis bei slyvų poskoniu. Chun Mee – universali, puikaus skonio arbata, tinkanti bet kuriam paros laikui.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.