-
Pagrindinis
-
PU-ERH
-
RIPE (SHU / JUODA)
-
Ripe Pu-Erh arbata su GUARANA
Ripe Pu-Erh arbata su GUARANA
- Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
- Kokybės klasė: AAAAA+
- Geriausia iki: 2026 05 26
- Stilius: Biri arbata
- Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
- Svoris: 30/50/100/250 gramų
Ripe Pu-Erh su GUARANA - Gaivaus serbentų skonio juodoji Pu-Erh arbata su energijos suteikiančia guarana ir ginkmedžio lapais. Puikus pasirinkimas tiems, kuriems nepatinga Pu-Erh'ą gerti gryna. JUODASIS (Ripe) - dažniausiai būtent jį dauguma vadina tiesiog pueru. Tai maksimaliai (iki 6 savaičių) fermentuota arbata, kuri gali būti biri arba presuota, tačiau dauguma Kinijos gamyklų ir pirkėjų pirmenybę atiduoda būtent presuotai arbatai, ypač tie, kurie ketina savo pirkinį brandinti. Šu pueras gaminamas tik nuo 1962 metų. Jo gamybos technologija buvo atrasta bandant pagaminti „seną“ arbatą pagreitintu būdu. Pueras greitai išpopuliarėjo ir populiarėja dar labiau. Tai arbata, turinti daug sveikatinančių savybių bei suteikianti gerą savijautą, padedanti atsipalaiduoti nuo nuovargio, gerinanti virškinimą bei valanti nuo toksinų. Tačiau tai, dėl ko puerą geria žinovai ir kolekcionieriai, pirmiausia yra jo skonis, kuris, jeigu geriate geros kokybės puerą, tikrai neturi jūsų gąsdinti. Juodoji Pu-Erh arbata, ginkmedžio lapai, guarana, juodieji ir raudonieji serbentai, aviečių ir gervuogių lapai, bijūnų ir rugiagėlių žiedlapiai, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti riešutų pėdsakų.
Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.
Arbatos rūšis: Pu Erh arbata
Kokybės klasė: AAAAA+
Geriausia iki: 2026 05 26
Stilius: Biri ..